Topp

  Ny sida, ny shop och onlineutbildningar

  ANITAAXELSSON.se får nytt utseende, nya funktioner och startar med onlineutbildning.

  Shoppen är helt ny och du har nu bland annat fler betalningsalternativ att välja på och du kan betala i samband med att du checkar ut. För dig som beställer utanför Sverige betalar du enkelt med PayPal. 

  Kurser Karlstad, onlineutbildning och individuell coachning
  Kursdelen har fått en rejäl ansiktslyftning och nu kan du se vilka kurser som jag anordnar i Karlstad och du kan nu anmäla dig direkt i shoppen.

  Två helt nya inslag är att du kan anmäla dig till onlineutbildning eller boka individuell coachning enskilt eller tillsammans med en kompis eller flera.

  Du kan också ge bort ett presentkort på individuell coachning eller ett valfritt där den som får presentkortet väljer fritt.

  Boka kurser och föredrag
  Precis som tidigare kan du också se vilka instruktörsutbildningar, kurser och föredrag som du kan boka mig för. Det är samlat under Boka Anita.

  25% rabatt till och med 15-04-10
  Vi firar den nya sidan genom att ge 25% på alla köp i ShopAXEL till och med den 15-04-10, ange koden ”ShopAXEL 150410″. Du kan använda koden flera gånger och vad är väl mer perfekt än att passa på att till exempel köpa kurslitteratur.

   

  Läs mer 12 566

  Emmi väntar smått

  Nu är det konstaterat att Emmi är dräktig. På ultraljudet kunde vi räkna till fem valpar. Beräknad valpning är runt den 19:e april med leverans kring den 14:e juni. Att  jag har valt att para Emmi beror på att jag tycker att hon är så frän, snäll, duktig, rolig och trevlig (nej jag är inte alls […]

  Läs mer 9 796

  MUSH sponsrar med mat

              Vi har en fodersponsor så nu äter hundarna MUSH. MUSH är barf som står för; biologiskt anpassad rå föda. MUSH är ett helfoder vilket betyder att jag inte behöver tillsätta något. Det är också spannmålsfritt, fritt från tillsatser och konserveringsmedel och det är producerat i Finland. Det är förpackat i köttbullar så det […]

  Läs mer 4 055

  GK Vallpr Windann’s Emmi

    I juli var vi på Gotland och suveräne uppfödaren Ann Björkenius gick VP med Emmi och resultatet blev en godkänd vallhund. Fantastiskt kul men det var väldigt nervöst att stå vid sidan och titta på, fast det hade varit ännu mer nervöst att köra själv. Gick ju VP med Toni och det var nog […]

  Läs mer 0

  Happy training!