Topp

Villkor

Bra att veta när du handlar från ANITAAXELSSON.              Produkter | Utbildningstjänst

När du beställer produkter 

Leveranstid
Den normala leveranstiden är 1-2 dagar från att betalningen har kommit in. Vid beställning mot faktura 1-2 dagar från orderdatum. Vissa produkter kan ha längre leveranstid och den infon finns på produktens sida. 

Beställningskvittens
När du har slutfört din beställning får du en e-postbekräftelse. I kvittensen finns ditt ordernummer och detta är ditt bevis för att beställningen har registrerats hos ANITAAXELSSON. Din hittar också information om dina beställningar på sidan ”Min sida”.

Betalningssätt
Du har fyra betalningssätt att väja mellan:
Paypal, här betalar du direkt med kort eller paypalkonto.
Swish, är det nya och smidiga sättet att betala. Du swischar ditt belopp till mobilnummer 1231223643 och anger ditt beställningsnummer och namn. Du hittar ditt beställningsnummer när du checkar ut från kassan, i din e-postbekräftelse och på ”Mina sida”.
Förskottsinbetalning, vid förskottsbetalning bekräftar du din beställningen genom att betala via bankgiro 5031-2495. Ange ditt beställningsnummer och namn. Du hittar ditt beställningsnummer när du checkar ut från kassan, i din e-postbekräftelse och på ”Mina sida”. Vid utlandsbetalning använd SWIFT/BIC: DABASESX och IBAN-nummer: SE9012000000013410106820, så slipper du extrakostnader.
– Faktura, du får en faktura på ditt köp till din e-postadress. Betalningstiden är 10 dagar och en faktureringsavgift på 25 kr tillkommer. Fakturan skickas via ett faktureringsföretag.

Frakt och moms
I fraktpriset ingår kostnaden för emballage. Portot följer postens avgifter för brev och paket. Momsen på böcker är 6 % och för övriga varor och tjänster 25 %.

Beställning via e-post eller telefon 
Du kan ocskå beställa genom att skicka ett mail eller genom att ringa 070-630 99 05.

Om du ångrar dig vid beställning av produkter

Distansavtalslagen (läs mer på www.konsumentverket.se) gäller bland annat när du handlar på Internet, och den ger dig möjligheter att ångra ditt köp. Ångerfristen börjar gälla den dag du tar emot en vara och den gäller sedan i 14 dagar.

Om du ångrar dig måste du via ett vanligt brev skicka ett meddelande till ANITAAXELSSON där du talar om att du har ångrat dig, men du behöver inte ange varför du ångrar dig. Du måste kunna bevisa att du har ångrat dig inom rätt tid. Det kan därför vara bra att skicka meddelandet som rekommenderat brev eller på annat sätt som visar att du inte meddelat ANITAAXELSSON för sent.

Du är, enligt distansavtalslagen, skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten. Om du bestämmer dig för att skicka tillbaka varan måste du själv betala frakten.

Reklamation
Om det är något fel på produkten får du självklart pengarna tillbaka. Skicka produkten till ANITAAXELSSON.se tillsammans med ett brev där du beskriver felet. Reklamation gäller inte för normalt slitage.

Frågor
Om du har några frågor som rör din beställning e-posta gärna eller ring 070-630 99 05.

När du köper en utbildningstjänst

Du bekräftar din bokning av en utbildningsplats genom att betala in kursavgiften. När din betalning har kommit in är du garanterad en plats på utbildningen. Du kan inte börja på en utbildning som inte är betald. Är utbildningen full kan du anmäla dig som reserv, antalet tillgängliga platser hittar du när du beställer kursen. Är du anmäld som reserv, avvakta med att betala kursavgiften tills du får besked om att du har kommit med på utbildningen. 

Återbud och återbetalning av kursavgift
ANITAAXELSSON följer konsumentverkets riktlinjer och tillämpar villkoren som gäller i distans- och hemförsäljningslagen (DHL).

Bokad men inte betald utbildning
När du har bokat en utbildningen, men inte betalt den, har du 14 dagar på dig att avbeställa utbildningen. Du behöver inte ange någon orsak. Meddela via e-post att du har ångrat dig, du kan också ringa på 070-630 99 05.

Betald men ännu inte påbörjad utbildning
Fram till starten på utbildningen återbetalas beloppet mot veterinär- eller läkarintyg. En administrativ kostad dras från kursavgiften.

Påbörjad utbildning
När utbildning är påbörjad återbetalas inte kursavgiften på grund av förhinder. Vid sjukdom återbetalas, max halva kursavgiften, mot veterinär- eller läkarintyg. 

Frågor
Om du har några frågor som rör en utbildningstjänst e-posta gärna eller ring 070-630 99 05.

 

Happy training!